Er du bilejer og træt af at køre frem og tilbage mellem autoværksteder for at finde et tilbud, du har råd til? Det kan være svært at finde en mekaniker, man kan sætte sin lid til, når bilen trænger til en kærlig hånd. Derfor skal du finde et autoværksted, der tilbyder en serviceaftale, hvor du betaler et fast beløb hver måned, så får du eftersyn og vedligeholdelse oveni, så snart du har brug for det. Og bor du på Vestegnen er der gode nyheder til dig.   

Er dit Autoværksted Glostrup-baseret endnu? Så kunne det godt være, det skulle tage og blive det. For hos Vangskov Biler i Glostrup kan du få en serviceaftale i hus, der tilbyder dig eftersyn og vedligeholdelse, når du har brug for det.  

Det kan være rigtig svært at forudsige, hvornår bilen har brug for en kærlig hånd, og med en serviceaftale behøver du ikke bekymre dig om uventede regninger fra forskellige autoværksteder. For et fast beløb hver måned, klarer Vangskov Biler bilens behov for syn, eftersyn og diverse former for vedligeholdelse. Læs mere i linket ovenover.  

Tag godt hånd om din bil 

Det kan være hårdt at være bilejer, særligt hvis man kører rundt i en ældre model. De trænger nemlig oftere til eftersyn, og det kan være nogle sure regninger at stå med helt selv. Derfor er syn på abonnementsaftaler med til at hjælpe dig, så du kan spare penge på din bil.  

Når du betaler et fast beløb hver måned for at holde din bil kørende, så er der nemlig penge at spare frem for, at du skal få den repareret fra gang til gang. Så tjek tilbuddet ud og se, om ikke det kunne være en løsning for dig og din bil allerede i dag. Regler og vilkår gælder selvfølgelig.  

Sidste opdateret 18. februar 2021