Står du hyppigt i en situation, hvor du har brug for en bil, men dog ikke ofte nok til, at det kan betale sig at købe din egen? Det kan også være, du bare slet ikke har lyst til at eje en bil, men at du stadig til tider har brug for en. Det kan dog også være, at det er den anden vej rundt, og du har en bil, som du ikke bruger så ofte, og som du er interesseret i at tjene på penge. Så er leasing af bil den helt rette løsning for dig. 

Hvad er bil leasing?

Når man leaser en bil, modtager man brugsretten til den i en aftalt periode. Det er med andre ord lidt det samme som at leje en bil. Når du leaser bilen, skal du leve op til din betingelser, der indgår i leasing aftalen. Disse kunne ofte vedrøre alder, hvor det ofte er påkrævet, at du er over 21 år gammel.

Leasing er for dig, der i nogle perioder har brug for en bil, men ikke nok til, at du vil købe din egen, eller til dig, der ejer en bil, men ikke bruger den så meget, og som er interesseret i at leje den ud for at få en ekstra indkomst. Det er en tendens, der hurtigt er ved at blive mere og mere populær, hvilket giver god mening, da den kan hjælpe med at dække en del behov.

Kom i gang med leasing

Hvis du er på udkig efter at lease en bil i perioder, er det en god idé at finde et godt firma. Sørg for at få bilen fra et firma, der er professionelt og ved, hvad de laver. Det kunne for eksempel være Nord leasing.

Kom godt i gang med at lease og hav muligheden for at køre i lige den bil, du gerne vil køre i, så du kan dække dine bilbehov, når det er nødvendigt. Besøg Nord leasings hjemmeside for at lære mere om mulighederne.